Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: Beurs

De lonen van de ministers verlagen?
5% gaat eraf volgens het akkoord. Dat zijn allemaal symbooldossiers, de grote tekorten gaat ge daar niet wegwerken.
Alle beetjes helpen! Nu er zijn nog meerdere manieren om te besparen....
2011-11-28 21:16:49
Het probleem met die secundaire markt is dat ge toch al een deftige som moet hebben. Een som die ik niet kan/wil bijeenbrengen
2011-11-28 21:23:44
Het probleem is gewoon dat het probleem niet op te lossen is zonder dat er veel mensen zwaar in de problemen gaan komen vrees ik.
Dat zijn allemaal symbooldossiers, de grote tekorten gaat ge daar niet wegwerken.

Jammer genoeg is het wel zo. En het perverse ervan is dat die symbooldossiers globaal weinig bijbrengen maar op het individuele vlak het verschil uitmaken tussen een gezonde financiële situatie voor een KMO of niet. Het afschaffen van de notariële interest, met terugwerkende kracht nota bene, zorgt ervoor dat mijn pa niet de nodige investeringen wil doen die hij zichzelf had voorgenomen begin 2011. Het heeft er enkel toe geleid dat de geplande investeringen elders gaan gebeuren, daar waar de economie jaar na jaar tegen de 10 procent stijgt. Die ene verschuiving zorgt er wel voor dat ge op het einde van een boekjaar over een paar honderd duizend euro's meer of minder kunt beschikken !!
Ik vermoed dat ge notionele interest bedoelt.

En hoor ik u nu zeggen dat het verminderen van die notionele interestaftrek (hij wordt niet afgeschaft) een slecht idee was, of een idee dat op zijn minst slecht uitgevoerd zal worden? In dat geval ben ik het met u eens.
Gij zegt wat ik denk, en gij zegt het juist :) Winst die werd gemaakt en kon worden aangewend om te herinvesteren wordt nu opgesoupeerd door de Belgische staat. Jammer maar een gemiste kans, vind ik.
2011-11-30 19:52:36
Even iets totaal anders:
Welke bank/broker is het beste om ongeveer 2/maand een klein( tot 2.500€) order te plaatsen?
Dat gaat over aandelen, fondsen, obligaties, opties,...

Binck, Keytrade, Bolero, Today's Brokers, Leleux, BNP Paribas, KBC, Argenta?

Ik zou mss bij binck gaan maar waarom zitten jullie bij een andere broker of waarom blijven jullie net bij een grootbank?

tarieven binck

ps:bedankt, Rubinho!

(edited)
Ge moogt het kleiner dan teken niet gebruiken ;-)
(edited)
2011-11-30 20:22:17
Binck of Keytrade genieten mijn voorkeur
2011-12-01 07:15:08
Kent hier iemand iets van leningen? 7 jaar geleden gestart met een variabele lening start 2,95 % met referteindex 2,2 ongeveer. Volgende maand herziening. Vorige maand stond de referteindex op 1,5, maar hij is blijkbaar in opwaartse lijn. Ik zal dus wschl nog kunnen lenen volgend jaar aan rond de 2 a 2,5 %, maar overweeg toch om vast te zetten.
2013-05-12 10:05:56
Het moment om opnieuw aandelen te kopen bij Apple?

Ablynx lijkt me trouwens ook een leuke.

Hop hop, wat activiteit hier lijkt me interessant :)
2013-05-12 10:08:03
Dat van Apple stond in de gazet ja... Is het dan niet meestal te laat om te kopen al?

Ben deze week langsgeweest bij de finotheker. Iemand ervaringen hiermee? Leek me nogal een eenzijdig positief verhaal (ging over het investeren in fondsen en beleggingsprodukten).
2013-05-12 11:03:42
Ablynx heeft anders nog gene rotte frank opgebracht ;)
2013-05-12 11:12:57
Nee, van Martine Hafkamp :)
Koers nog niet spectaculair gestegen, nog niet te laat hoor... Vraag is of hij nog wel aantrekt.